E-learning wint aan populariteit!

elearning-klassikaal-online-lerenE-learning wint aan populariteit. Uit onderzoek van NIDAP en Springest blijkt dat bijna 75% van de werknemers graag een deel van zijn training of opleiding via e-learning volgt. Één van de belangrijkste redenen om meer gebruik te maken van e-learning opleidingen en trainingen is de behoefte aan flexibiliteit. Vooral in de handel & horeca, het onderwijs en de zorg is de behoefte aan e-learning voor korte trainingen het grootst met respectievelijk 85, 80 en 78%.

Klassikaal trainen blijft belangrijk

Hoewel de e-learning aan populariteit wint  wil 91% zijn korte training of cursus het liefst gedeeltelijk klassikaal volgen. Persoonlijk contact wordt hierbij als belangrijkste reden gegeven. Maar ook de ondersteuning van een (praktijk)docent is een belangrijke reden om klassikaal te leren.

Blended Learning biedt een uitkomst

Bij Tele’Train onderscheiden we ons graag op basis van een persoonlijke, praktische insteek, hiermee creëren we betrokkenheid zowel bij de opdrachtgever als bij onszelf. We willen onze deelnemers sturen door ze praktische situaties voor te leggen; leren door te doen. Blendend Learning is dan ook een een standaard onderdeel van onze aanpak. Door gebruik te maken van blended learning, een opleidingsvorm waarbij traditionele methoden zoals klassikale lessen gecombineerd worden met het volgen van online e-learning modules bieden wij de klant ‘The Best of Both Worlds’. De flexibiliteit van het online leren en tegelijkertijd de ondersteuning van klassikaal & coaching.

Door specifieke branche kennis te combineren met het daadwerkelijk toepassen en praktisch maken van kennis wordt elke training persoonlijk, op maat maar met een hoge vorm van professionaliteit.

Meer weten?

Onze mensen vertellen u graag vrijblijvend meer over onze mogelijkheden en werkwijze. Ook bieden wij een e-learning ontwikkelaarstraining waarbij u e-learning leert ontwikkelen volgens een didactisch format. Zo kunt u snel e-learning inzetten binnen de eigen organisatie. Benieuwd? Vul ons contactformulier hieronder in:

Menu Title