Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Veiligheidsbewustzijn van medewerkers vergroot door e-learnings

 

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder. Met 22.862 kilometer aan net en 19 windparken wordt gestreefd naar een betrouwbare en ononderbroken levering van elektriciteit voor ongeveer 41 miljoen mensen. Binnen TenneT is veiligheidsbewustzijn van de medewerkers erg belangrijk. In samenwerking met Ben Das, Teammanager Kwaliteit & Veiligheid bij TenneT, ontwikkelde Tele’Train verschillende e-learning modules.

 

Veiligheidsbewustzijn

“De bekendheid over deze verantwoordelijkheidsgebieden binnen TenneT werd, van oudsher, gerealiseerd door het geven van opleidingen, trainingen en het bespreken van incidenten. De investering in het belangrijkste goed van de organisatie, het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers, blijft noodzakelijk om het hoge TenneT veiligheidsdoel te behouden. De innovatie toepassen om dit doel, op een effectieve en efficiënte manier, na te streven werd de uitdaging.”

 

Memotrainer

“Binnen TenneT werd de aNewSpring memotrainer gebruik om de bedrijfsvoerderskennis op niveau te houden. De tool werd als uitgangspunt gebruikt, waarbij inhoudelijke toepassingen door TenneT, in eigen beheer, werden ontwikkeld en geïmplementeerd. In onderzoekgesprekken met TenneT-ontwikkelaars en Tele’Train werd een goed beeld van de mogelijkheden gevormd. Dit deed ons besluiten om alle benodigde activiteiten, noodzakelijk om binnen een korte tijd een werkbare KEB-memotrainer te ontwikkelen, bij Tele’Train te beleggen. Een gewaagde ontwikkelstap volgde. Flexibiliteit en acceptatie van onzekerheden, het denken in mogelijke oplossingen met maximale flexibiliteit, dit resulteerde in een vertrouwde samenwerking. 
Het adequate beheer door Tele’Train ontzorgt de TenneT-organisatie.”

 

De doelstelling is behaald

“Het belangrijkste resultaat is een door medewerkers geaccepteerde memotrainer, waarbij het succes zorgt voor deelname verzoeken door contractormedewerkers.
De doelstelling, het beschikken over/verhogen van parate kennis van de TenneT-specifieke bedrijfsvoorschriften, is hiermee behaald. Bijkomend effect is dat kritisch naar de voorschriften wordt gekeken en verbeteringen worden aangedragen.”

 

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact