Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja ik wil contact

WNRA ontwikkelt blended curriculum arbeidsrecht voor HR-adviseurs

De uitdaging

Naar verwachting zijn rijksambtenaren per 1 januari 2020 werkzaam op basis van een arbeidsovereenkomst en is vanaf dan het private arbeidsrecht van toepassing. In samenwerking met Ministerie van Binnenlandse zaken (DGOO), UBR Personeel en Boontje Advocaten ontwikkelde Tele’Train een maatwerk blended curriculum arbeidsrecht op post HBO-niveau. Met deze opleiding helpen we circa 1.700 professionals in het P&O-vakgebied zich voor te bereiden op de komst van de nieuwe rechtspositie.

 

De oplossing

We ontwikkelden een blended curriculum arbeidsrecht voor HR-adviseurs waarbij effectieve leervormen (online en offline) in een mix elkaar versterken voor een zo hoog mogelijk leerrendement. De online leermaterialen die we ontwikkelden zijn o.a.: een introductievideo, kennis-quizzes via de memo-trainer-app, theoretische video kennisclips en inhoudelijke blogs. Ook is er een nul- en één meting uitgevoerd in de vorm van een begin- en eindtest met het spelformat van ‘weekend miljonairs’. De offline leeractiviteiten bestaan uit vier interactieve masterclasses. Iedere masterclass wordt ondersteund door het online studiemateriaal. Aan de hand van praktische casuïstiek, actuele literatuur en discussies verkrijgen deelnemers kennis van de nieuwe wet- en regelgeving.

 

Het resultaat

Inmiddels zijn zo’n 1.000 HR-adviseurs opgeleid. Zij waarderen het curriculum via online evaluaties met een 4.1 (op basis van een 5-puntsschaal). Door de blended aanpak zijn P&O professionals nu inhoudelijk voorbereid op de nieuwe wet en kunnen zij managers optimaal adviseren over Wnra gerelateerde vraagstukken.

 

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact