Gaaf, Gaafst, Gave: vraag nu het jubileummagazine aan!

We mogen al 25 jaar samen met jou leren door te verrassen en verwonderen. En dat vieren we bij Tele'Train; in deze Gave jubileumeditie nemen onze enthousiaste en energieke Tele’Trainers je mee in hun gave. Je kunt een gedrukt exemplaar van het magazine aanvragen, wij sturen deze naar je toe!

 

Welke gave verhalen lees je in het jubileummagazine?

 

Evert van Strien en collega-trainer Marnix Stassen vertellen hoe trainen anders is dan 25 jaar geleden. Leren mag een feestje zijn. Marnix: “Mensen moeten zin krijgen om mee te doen en wij verrassen ze met speelse leervormen.”

 

Bij de Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen in 2022 ging Rotterdam naar de stembus. Anouk Spierenburg, learning developer bij Tele’Train, vertelt hoe een online trainingsprogramma vrijwilligers van stembureaus hielp zich voor te bereiden op de belangrijke verkiezingsdagen.

 

Een organisatie is zo goed als de mensen die er werken! Daarom verrassen Tele’Trainers Mirthe Meeuwisz, Elisa de Leeuw, Floor Reijerink en Arjen Aué ons met hun ervaringen in leren en ontwikkelen. Floor: “Deelnemers hebben soms helemaal niet door dat ze aan het leren zijn.”

Gave Magazine cover2

Doe mee aan de prijsvraag!

 

Nog meer redenen nodig om het magazine te gaan lezen? Doe mee aan de prijsvraag in het magazine en win een mooie prijs. Of ga mee op avontuur door het leerlandschap in een spannend spelletje Train or Pain. Pak een dobbelsteen en ga ervoor!

Jubileummagazine aanvragen

Ja, ik ontvang graag het magazine Gave, misschien leer ik wel wat!

Vraag het magazine nu aan


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×

Momentje...

Bedankt voor je verzoek.

 

We sturen het magazine zo snel mogelijk naar je toe!Laat je nog meer verrassen

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact