Leren kun je leren. Hoe leren de Tele'Trainers zelf?

Mirthe NFP 200118 3
Mirthe Meeuwisz, operationeel directeur
Ik wil altijd vooruit. En als er iets voorvalt: wat kunnen we hiervan leren en hoe gaan we het de volgende keer anders doen? Moeilijke tijden brengen je altijd iets en ik word juist wel blij van chaos. Vanuit chaos ontstaan er altijd wel nieuwe ideeën. Ik krijg energie van samen dingen bedenken, iets ingewikkelds of iets groots oppakken en het gewoon gaan doen.
Floor NFP 190094 23 smll2
Floor Reijerink, learning consultant
Bij elk project probeer ik iets op te leveren waarvan de klant 'wow' zegt. En daarnaast wil ik dat we met z'n allen kunnen zeggen: dat hebben we goed gedaan. Van blije klanten en blije collega's krijg ik voldoening.
Arjen NFP 190081 110 smll2
Arjen Aué, learning experience designer
Ik zeg vaak gekscherend ‘Je bent zo goed als je laatste wedstrijd’: ik kijk vooral vooruit. Hoe kunnen dingen beter? Ik word blij van samenwerken, elkaar inspireren en uitdagen en oplossingen zoeken. Kan het slimmer, mooier, aantrekkelijker, leuker, spannender, effectiever? En wat is nou echt belangrijk hierin en hoe kunnen we kwaliteit blijven borgen?
Schermafbeelding 2022 05 05 om 17.49.
Elisa de Leeuw, learning developer
Het stimuleert me om het beste uit mezelf te halen en iets moois voor de klant te maken. Ik ben ook verrast door de energie die er vrijkomt om nieuwe ideeën te bedenken. Schouders eronder en we zien wel of het lukt. Het mooie van Tele'Train is dat je zo veel kunt leren van anderen. Mijn collega's inspireren me en dagen me uit.


Laat je nog meer verrassen

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact