Doe het herfstmagazine Gave cadeau

Gave is uit. Het magazine voor L&D professionals. Wat lees je in deze tweede editie? Sabine Bijvoet en Thijs Grift vertellen waarom een verhoogde hartslag ervoor zorgt dat de ervaring en het geleerde beter blijven hangen.

NFP 220130

Ontwikkelwijzer voor forensisch vakmanschap

En ben je benieuwd wat Forensisch Vakmanschap te maken heeft met leren? Daniek Nelissen en Floor Reijerink weten er alles van: "De Ontwikkelwijzer is een soort 'selfie': waar sta ik in mijn ontwikkeling als professional in de forensische zorg"?

Consultant Bram Lindeman neemt je op hoog tempo mee in de wereld van gamification: "Gamification werkt als een turbo, een versneller van het leren en je kunt een serious game prima blended inzetten in combinatie met andere leervormen." 

 

In 'sweet memories' kijken we samen terug op 25 enerverende Tele'Train jaren. En weet jij wat de verrassende Tele'Train geluiden zijn?

 

Doe het magazine cadeau

Wil je het magazine zelf lezen of cadeau doen? Inspireer een vriend of relatie met verrassende verhalen over het leerlandschap, blended learning en gamification. Jij schrijft een persoonlijk berichtje. Wij regelen de gratis bezorging!

Doe het magazine cadeau

Of lees het magazine zelf

Vraag aan


Laat je nog meer verrassen

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact