Articulate Rise 360

In company of online
Neem contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden met je.

Wil je offline les- of trainingsmateriaal snel online hebben? Leer het in deze ééndaagse training in Articulate Rise 360. In één dag ontwerp, bouw en zet je je eigen micro-learning online.

 

Je krijgt alle technische en didactische tips & tricks om direct aan de slag te gaan. Articulate Rise werkt intuïtief, kent een strakke vormgeving en werkt volledig responsive op alle apparaten. Voeg tekst en media toe aan één van de standaard lessoorten en Rise 360 doet de rest. De content wordt automatisch ingedeeld op basis van de schermgrootte.

 

Het is mogelijk om de training in company af te nemen of geheel online te volgen via de webinartool Adobe Connect. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden met je.

 

Word lid van de 'Train de ontwikkelaars community'

Als deelnemer aan de training word je automatisch lid van de online ‘Train de ontwikkelaar community’. In deze community leg je contact met andere e-learning ontwikkelaars, word je geïnspireerd op het gebied van effectief e-learning ontwikkelen, kun je deelnemen aan discussies en vragen stellen waar je in de praktijk tegenaan loopt.

Neem contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden met je.