01-11-2023

Rennen voor de Speelgoedbank Amsterdam

In de aanloop naar de halve TCS Amsterdam Marathon op 15 oktober hebben negen moedige Tele’Train-collega's zich uitgesloofd om geld op te halen voor de Speelgoedbank van Amsterdam. We halen daarmee niet alleen het uiterste uit elkaar en onszelf. We hebben ons doel gesteld om €1.000,- in te zamelen om rechtstreeks te doneren, zodat elk kind kan genieten van het geven en ontvangen van cadeautjes.

Trainen kun je trainen
Onze junior learning consultant Cera Vehof deelt haar ervaring als een van de deelnemers. Cera enthousiasmeert anderen met haar passie voor leren en trainen, door middel van actieve leeractiviteiten: ‘Trainen kun je trainen en onder dat mom ben ik met acht andere moedige collega's de uitdaging aangegaan om ons klaar te stomen voor de halve marathon van Amsterdam! We doen dit tijdens de maandelijkse clinic van onze trainer Jordy, in het Amsterdamse Bos. Hij traint ons vijf maanden lang om op 15 oktober fit aan de start te kunnen staan. En dat is nogal een uitdaging zonder enige ervaring en met enige blessures… Vooral de heuvel op, heuvel af training was erg pittig! Respect ook voor een van de collega's die zelfs gestopt is met roken!’

Hardlopen met een gemeenschappelijk doel
Onze hardlopers hebben niet alleen hun eigen grenzen verlegd in hun trainingsinspanningen: het gemeenschappelijk doel is om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Speelgoedbank van Amsterdam. Het geloof dat elk kind recht heeft op magie tijdens de feestdagen en op hun verjaardag heeft de groep gemotiveerd om deze inzamelingsactie op te zetten. Het opgehaalde geld zal rechtstreeks worden gebruikt om nieuw speelgoed en schoolspullen te kopen voor kinderen waarvan de familie het niet breed heeft.

Tele’Train roept op om de inzamelingsactie te ondersteunen: ‘Jij kunt helpen onze inzamelingsactie succesvol te maken, het rennen kun je aan ons overlaten. Een donatie doen voor de Speelgoedbank kan nog altijd via deze link.’

Cera Vehof
"Onze trainer Jordy traint ons vijf maanden lang om fit aan de start te kunnen staan".

We Tele’Trained it!
Er stond 21,10 kilometer aan supporters voor de dappere collega’s die de halve TCS Amsterdam Marathon hebben genaild. Ze waren zo goed op elkaar afgestemd na de clinics van het afgelopen halfjaar, dat de voorste drie tot wel 18 kilometer samen hebben gerend. Bij 17 kilometer maakte collega Skender een pitstop bij zijn ouders en vriendin, om zich om te kleden en de hond te aaien. Een soort bandenwissel maar dan anders. Bij 19 kilometer raakte Nelson Thijs en Kiki kwijt... Ons supportersteam was niet te missen voor de renners, door het grote spandoek, glitter pompons en onze Tele’Train paraplu’s. Want er moest af en toe ook een bui getrotseerd worden. Maar door alle collega’s is onder deze aanmoediging de finish gehaald. Daar lagen de lekkerste oliebollen van het jaar klaar, met een glaasje champagne. Jezelf ontwikkelen, grenzen verleggen en groeien: iets waar wij als team Tele’Train onze hand niet voor omdraaien!

Het harde werk, de toewijding en het teamgevoel van Tele’Train hebben niet alleen geleid tot persoonlijke ontwikkeling en het verleggen van grenzen, maar ook tot het realiseren van de opbrengst van maar liefst €1.000,- ter ondersteuning van de Speelgoedbank. Daarmee het leveren van een bijdrage aan het creëren van magische momenten voor kinderen tijdens de feestdagen en daar zijn we trots op.