Meer weten over Tele’Train?


Over Tele'Train Vacatures MVO
Evert van Strien

Evert van Strien

"Evert weet met zijn enthousiasme en positieve energie mensen in beweging te krijgen en daagt ze uit hun talenten te ontdekken. Zijn les aan deelnemers is: “We vallen een paar keer en staan nog vaker op!”"

 

Hester Mager

Hester Mager

"Hester creëert vol vertrouwen uitdagende doelen voor klanten, collega’s en zichzelf. Ze maakt de weg er naartoe overzichtelijk en behaalt met haar bewust geselecteerde en enthousiaste team prachtige successen."

 

Kiki Pols

Kiki Pols

"Door rekening te houden met de randvoorwaarden kwaliteit, tijd en budget kan Kiki klanten helpen om tot het beste leerontwerp te komen. Haar kritische blik komt hier goed van pas door eerst de vraag achter de vraag te stellen."

 

Hilde Dijksterhuis

Hilde Dijksterhuis

"Hilde krijgt energie van het ontwikkelen van boeiende e-learning en opleidingsprogramma’s. Ze brengt haar vak met enthousiasme over aan anderen als onze vaste trainer voor e-learningsontwikkelaars."

Iris Tramper

Iris Tramper

"Iris geniet van creatieve projecten waarbij ze anderen kan inspireren of enthousiasmeren. Ze is een gevoelsmens met veel wilskracht. Een nieuwe uitdaging gaat ze graag aan!"

Arjen Aué

Arjen Aué

"Met een scherpe blik en een goede tekenhand als basis inspireert en verrast Arjen zichzelf en anderen. Hij conceptualiseert, creëert en zoekt naar de juiste vorm en interactie." 

Renske Doornbos

Renske Doornbos

"Met haar achtergrond in de psychologie, weet Renske goed te luisteren en de juiste vragen te stellen om de wensen van de klant te achterhalen. Ze maakt graag anderen blij met een mooie, passende leeroplossing. Aan de ontwikkeling hiervan beleeft ze zelf ook veel plezier!"

Viktor Bensch

Viktor Bensch

"Met zijn grote interesse in anderen helpt Viktor klanten en collega’s. Hij zoekt continu naar een slimme en gebalanceerde combinatie van techniek en vormgeving en creëert daarmee speelse leeroplossingen."

 

Mirthe Meeuwisz

Mirthe Meeuwisz

"Verwondering in leren creëren is de missie van Mirthe. Met haar positieve energie is ze continu op zoek naar de beste leeroplossingen om collega’s en organisaties scherp te houden en succesvol te maken."

Patricia Gomes

Patricia Gomes

"Patricia heeft een positieve houding gericht op het opbouwen van goede relaties met klanten en collega’s. Ze heeft aandacht voor anderen, geeft ondersteuning en moedigt andere graag aan. Haar motto is; we gaan er samen voor!"

 

 

Martijn Boot

Martijn Boot

"Ervaring in onderwijs en musea hebben Martijn de kracht van verbeelding en verwondering geleerd. Met deze twee pijlers én oog voor detail stort hij zich in ieder project."

Demi Chau

Demi Chau

"Demi werkt dagelijks met veel plezier en zorgvuldigheid aan het ontwikkelen van effectieve e-learning. Het is haar doel om daarmee het leren en de ontwikkeling van mensen zo goed mogelijk te ondersteunen."

Elisa de Leeuw

Elisa de Leeuw

"Elisa duikt graag in de inhoud en kan haar creativiteit kwijt in het maken van innovatieve leeroplossingen. Samen zorgen voor leren met impact, daar krijgt Elisa energie van."

Joëlle Brosky

Joëlle Brosky

"Met een grote gedrevenheid denkt Joëlle mee met organisaties en geeft ze advies over ontwikkelprogramma’s. Ze heeft een passie voor klantcontact en in het ontwikkelen van de professionele vaardigheden van medewerkers op alle niveaus."

Magda de Wit

Magda de Wit

"Door haar grote leergierigheid en sterke analytische skills maakt Magda leervragen van organisaties makkelijk concreet. Bevlogen werkt ze daarna aan het ontwerpen en ontwikkelen van krachtige e-learning en opleidingsprogramma’s."

 

Marnix Stassen

Marnix Stassen

"Marnix krijgt energie van sociale interactie en als hij dan ook nog eens een brug kan slaan tussen leren en doen, gaat zijn motor écht hard lopen. Hij leert zelf trouwens ook nog elke dag...”

Anouk Spierenburg

Anouk Spierenburg

"Anouk hecht veel waarde aan het opbouwen van goede relaties. Door haar probleemoplossende mindset en een drive voor persoonlijk contact zal ze altijd opzoek gaan naar het best passende resultaat."

Floor Reijerink

Floor Reijerink

"Met een flinke dosis creativiteit en een oplossingsgerichte mindset zorgt Floor ervoor dat e-learning en leerprogramma’s die ze ontwerpt, leerzaam, effectief en leuk tegelijk zijn."

Nelson Schenkers

Nelson Schenkers

Nelson is gedreven, ondernemend, creatief en meedenkend. Met zijn ervaring in onder andere grafische vormgeving, feeling voor design, stijl en audio weet hij audiovisuele beleving naar een volgend niveau te tillen.

Veerle Visser - Veeger

Veerle Visser - Veeger

"Als psycholoog met een strategische blik denkt Veerle graag mee met klanten én collega’s over duurzame ontwikkeling. Zij doet dit op heldere, constructieve en enthousiaste wijze met oog voor het individu en het resultaat."
Melissa Maas

Melissa Maas

Met haar creativiteit en oog voor detail maakt Melissa de mooiste visualisaties. Ze is altijd zeer betrokken en heeft een uitstekend inlevingsvermogen, hierdoor weet ze ons altijd te verrassen met maar scherpe creaties.  

Esther Weerts

Esther Weerts

"Door een grote interesse in de ontwikkeling van mensen zoekt Esther altijd naar de meest effectieve leeroplossingen. Ze werkt met veel enthousiasme en creativiteit aan het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s en e-learnings.’’ 

Jorik Algera

Jorik Algera

"Zelf leren en anderen laten leren: twee passies van Jorik. Met zijn kennis over het ontwikkelen van e-learnings maakt hij leerzame en leuke leeroplossingen voor ieder persoon en iedere organisatie."

Rianne de Leeuw

Rianne de Leeuw

"Met haar enthousiasme en haar open houding maakt Rianne makkelijk contact. Vanuit haar nieuwsgierigheid stelt zij kritische vragen om een vraagstuk te analyseren. Vervolgens zoekt zij graag in samenwerking met collega’s en de klant naar creatieve oplossingen die écht het verschil maken."

 

Klik hier om de kennismaking met Rianne te lezen

Thijs Grift

Thijs Grift

"Met een flinke dosis enthousiasme en energie stort Thijs zich op de ontwikkeling van blended leertrajecten. Door de wens van de klant te combineren met zijn ervaring en creativiteit probeert hij uit ieder project het maximale resultaat te halen."

 

klik hier om de kennismaking met Thijs te lezen

Frederieke Gieles

Frederieke Gieles

"Frederieke ontwerpt met veel plezier on- en offline leertrajecten. Ze denkt graag met je mee en houdt rekening met ieders belangen en mogelijkheden. Haar motto is dan ook: samen bereiken we het beste resultaat!"

 

Klik hier om de kennismaking met Frederieke te lezen.

Suzanne van den Berg

Suzanne van den Berg

"Suzanne zet mensen aan tot verandering. Haar drive is: leren en ontwikkelen leuker maken. Gestructureerd projectmanagement, een creatieve e-learning of een unieke game experience… Suzanne helpt je verder!"

 

Sverre Heesbeen

Sverre Heesbeen

Leren en ontwikkeling mogelijk maken en stimuleren, om zo het beste uit een persoon of organisaties te halen: dat is waar Sverre enthousiast van wordt. Als Learning Developer draagt ze daar graag haar steentje aan bij!

Dana van Eijsden

Dana van Eijsden

"Door haar onderwijskundige achtergrond duikt Dana met veel enthousiasme in nieuwe leerprojecten, zowel voor de klant als voor zichzelf. Hierin zoekt ze altijd de creativiteit op!"

Niels van den bosch

Niels van den bosch

"Niels is ons rekenwonder en zet onze projecten met zijn gevoel voor cijfers in financieel perspectief.  Ook denkt hij mee over mogelijkheden om de organisatie naar een volgend niveau te helpen."

Sabine Bijvoet

Sabine Bijvoet

"Sabine hoopt haar enthousiasme voor leren en ontwikkeling over te kunnen brengen in de e-learnings/ leermodules die ze maakt. Ze zorgt ervoor dat de e-learning voor zowel de ontwikkelaar als de gebruiker leuk en uitdagend is."

Nika Gerson Lohman

Nika Gerson Lohman

Bram Lindeman

Bram Lindeman

"Met marketing, innovatie en gamification breng je mensen in beweging. Dit doet Bram het liefst door inzet van creativiteit, een probleemoplossend vermogen en een ongezouten mening."

Elcke Nijhuis

Elcke Nijhuis

"Vanuit het motto: ‘proberen is leren’ weet Elcke een veilige en speelse leeromgeving voor deelnemers te creëren."

Jelle Leeuwenhoek

Jelle Leeuwenhoek

"Met zijn aanstekelijke energie en openheid zorgt Jelle voor een prettige sfeer waarin mensen zich vrij voelen om met zichzelf aan de slag te gaan. Hij straalt uit wat hij aan anderen leert: een waardevolle combinatie van zelfverzekerdheid en toegankelijkheid."

Annelies Vermeulen

Annelies Vermeulen

"Als richtinggevende motivator is Annelies in staat mensen te laten reflecteren op actuele (leiderschap) situaties. Zij doet dit vanuit een originele, positieve benadering. Op een resultaatgerichte en pragmatische wijze geef zij aan hoe mensen hun (leiderschap) kwaliteiten kunnen ontwikkelen en benutten voor het behalen van hun persoonlijke- en organisatiedoelstellingen.”