Train de Ontwikkelaar

open inschrijving
Het is ook mogelijk om de training in company af te nemen. Neem hiervoor contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden met je.

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Ga jij zelf aan de slag met het ontwikkelen van e-learning, blended learning of micro learning? Wil je jouw didactische vaardigheden aanscherpen? In onze Train de Ontwikkelaar trainingen leer je op een praktische wijze alles wat je nodig hebt om didactisch verantwoord leermateriaal te ontwikkelen.

 

Welke Train de Ontwikkelaar trainingen bieden wij aan?

 
E-learning is niet alleen goed voor het ontwikkelen van de vaardigheden van werknemers, maar ook voor het vergroten van hun motivatie en betrokkenheid bij het werk.

Maak je eigen e-learning

In deze 2-daagse training maken wij je wegwijs in alle didactische vaardigheden die nodig zijn bij het ontwikkelen van e-learning.

 

Houd jij je bezig met het opleiden van medewerkers en wil jij (jouw)organisatie helpen bij het ontwikkelen van e-learning? Meld je dan aan voor deze training en ontvang handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan het ontwerp, de bouw en vormgeving van jouw e-learning.

gewichtsheffen 4

Bouw zelf je e-learning met Articulate Storyline

Wil je zelf aan de slag met het bouwen van een e-learning? In deze 2-daagse training brengen wij je de belangrijkste functionaliteiten van de e-learning ontwikkeltool Articulate Storyline bij. En leer je hoe je goede keuzes maakt op het gebied van visuele presentatie en interactieve elementen.

 
E-learning is de toekomst van leren. Het maakt leren toegankelijker, efficiënter en leuker.

Maak je eigen micro-learning met Articulate Rise 360

Wil je offline les- of trainingsmateriaal snel online hebben? Leer het in deze ééndaagse training in Articulate Rise 360. In één dag ontwerp, bouw en zet je je eigen micro-learning online.

 

Je krijgt alle technische en didactische tips & tricks om direct aan de slag te gaan. Articulate Rise werkt intuïtief, kent een strakke vormgeving en werkt volledig responsive op alle apparaten. Voeg tekst en media toe aan één van de standaard lessoorten en Rise 360 doet de rest. De content wordt automatisch ingedeeld op basis van de schermgrootte.

Elliot Masie
E-learning is niet alleen een verandering van de manier waarop we leren, het verandert ook de manier waarop we denken over leren.

Micro learning op maat voor jou

Bite-sized learning, learning snacks of learning nuggets. Verschillende termen die gebruikt worden voor micro learning. In deze training van één dagdeel leer je wat micro learning inhoudt, hoe je het didactisch ontwerpt en krachtig kunt inzetten.

Laat blended learning bijdragen aan leerdoelen

Steeds vaker worden on- en offline leeractiviteiten gecombineerd. In deze 1-daagse training leer je hoe blended learning bijdraagt aan het behalen van leerdoelen.

 

De training is interessant als je wil leren hoe je on- en offline leeractiviteiten effectief combineert. En als je zelfstandig aan de slag wil met het ontwikkelen van blended leermateriaal.

zwerm vogels

Leer effectief beeldschermschrijven 

Het schrijven van teksten voor het beeldscherm is een vak apart. Daarom leer je in deze training van één dagdeel hoe je goede content schrijft voor het beeldscherm. Met als focus het schrijven van online leermateriaal.