Meer weten over Tele'Train & aNewSpring?

Joëlle Brosky vertelt je er graag alles over.
Ja, ik wil contact

Hulp nodig bij het ontwikkelen van e-learning?

Aan de slag met het ontwikkelen van e-learning in aNewSpring? Hoe fijn is het om dit samen te doen met een partij die aNewSpring kent als zijn broekzak en gespecialiseerd is in het ontwerpen van leertrajecten. En veel meer. Wij werken al ruim tien jaar samen met het digitale leerplatform aNewSpring.

Screen 111923112331

Drie voordelen van Tele'Train + aNewSpring

 

1 Wij zijn sterk in het omzetten van klassikaal naar online

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van allerlei effectieve leervormen en het omzetten ervan naar online varianten. Tele'Train weet wat werkt en welke vorm je in moet zetten voor welk beoogd effect. Wij zijn sterk in E-learningMicro LearningBlended learningGamificationExplanimations en Infographics

 

2 Wij helpen jou zelf ontwikkelen 

Liever zelf aan de slag met het ontwikkelen van leermateriaal? Wij kunnen adviseren en ondersteunen. Om je hierbij te helpen hebben wij ook verschillende praktische trainingen ontwikkeld, zoals de training Elearning ontwikkelenArticulate Storyline en Articulate Rise. Op locatie of In-company, afgestemd op jouw specifieke wensen en doelen.

 

3 Wij kennen aNewSpring door en door

Vele (grote) klanten gingen je voor en werken samen met A New Spring en Tele'Train, zoals de Gemeente Den Haag en Ohra. Wij weten precies hoe je het platform van aNewSpring inricht en kunnen je hierbij ondersteunen vanuit jarenlange ervaring en experise.

 
Beschouw ons als de betrokken collega-expert naast je: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Voor alles geldt: zo min mogelijk tijd en moeite voor jou. Wij zorgen dat het werkt.

Waarom Tele'Train aNewSpring adviseert?

aNewSpring is een krachtige oplossing met talloze mogelijkheden om een blended learning journey vorm te geven met verschillende interacties. Daarnaast is het platform van aNewSpring gemakkelijk te koppelen met andere systemen door de vele beschikbare plug-ins. Wij kennen geen platform dat meer mogelijkheden biedt. In combinatie met het grootste gebruikersgemak en elke 6 tot 8 weken nieuwe releases, die voornamelijk op verbeteringen naar aanleiding van klantreviews zijn gebaseerd, is aNewSpring onze nummer één.


Meer weten over aNewSpring en Tele'Train?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Neem contact op


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×

Momentje...

Bedankt voor je bericht. 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.